13 d'Abril 2018 - Sala d'Actes. Edifici Infraestructures.cat (Av. Ondara núm 3. Tàrrega)La responsabilitat social empresarial, una oportunitat per a les empreses?

Les empreses cada cop s'esforcen més en gestionar els seus negocis de manera ètica,
responsable i amb consciència.

La Responsabilitat Social Empresarial implica una mirada nova a la manera de fer negocis
i s’ha d’abordar com una oportunitat per a incorporar la RSE com a nucli de l’estratègia
de l’empresa
 i així aconseguir un impacte positiu en el territori. 

Presentat i conduït per Espartac Peran
Periodista i presentador de televisió de TV3. Des del 1998 treballa a Televisió de Catalunya on ha presentat durant 8 anys el magazine Divendres, a més del concurs Bocamoll i la Marató de TV3. Ara, és el director i presentador del programa Enganxats.

 

12.00h - Benvinguda 
A càrrec de Sra. Maite Trepat, directora de l'Associació Alba 12:10h - Negoci responsable, noves oportunitats

Dr. Josep Santacreu
Conseller delegat de DKV i president de la Fundació DKV, Integralia. President de Respon.cat i de la Fundació Ship2B d'emprenedoria. Impulsor a Catalunya de la Responsabilitat Social Empresarial i Creu de Sant Jordi. 


 

12.25h - Taula d'experiències.
La responsabilitat social empresarial té beneficis?
Exemples de bones pràctiques empresarials. #empresesambànima


Sra. Maria Lluïsa Benlloch
Departament d'Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària "la Caixa". Coordinador del programa Incorpora de l'Obra Social "la Caixa" a Lleida, que ofereix oportunitats laborals a persones en risc d'exclusió social i un recurs de RSE per a les empreses.

Sr. Josep Oms
Departament d'Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària "la Caixa". Coordinador del programa Incorpora de l'Obra Social "la Caixa" a Lleida, que ofereix oportunitats laborals a persones en risc d'exclusió social i un recurs de RSE per a les empreses.


Sra. Montserrat Robinat
Directora de Culinarium. Per a la cadena de productes de la llar, les empreses han d'estar involucrades en tots els aspectes de la societat. Culinarium defensa que la RSE és una eina potent per a donar oportunitats.


Sr. Albert Polo
Consultor i Director de projectes de transformació digital de Xtrategics. A més d'acompanyar empreses i negocis en aquesta transformació, impulsen la RSE Compromís Digital per a ajudar entitats o projectes socials a augmentar la seva presència digital a Internet.


 

13.00h - Ted Talk
Treballar en equip per un món millor


Sr. Jil Van Eyle
Director del Teaming Institute i assistent i assessor personal de Frank Rijkaard durant l'etapa d'entrenador del FC Barcelona. Pare del teaming, una iniciativa solidària que s'ha convertit en un fenomen global. 
 
 

13.30h - Brunch i networking
A càrrec d'Events & Càtering del Restaurant El Gat 

 TOTS SOM MOTOR DE CANVICONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA

Pots confirmar la teva assistència, enviant un correu a mburgues@aalba.cat o trucant/whatsapp al 627 765 382. CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA A LA II TROBADA D'EMPRESARIS D'URGELL I SEGARRA