10 OCTUBRE 2015

Ja queda menys per la celebració del Dia Mundial de Salut Mental de dissabte 10 d’octubre a Valls en la qual reclamarem #DignitatenSalutMental. Us comentem algunes informacions per tal que aneu avançant en els preparatius de la vostra assistència a Valls.

Dinar "de luxe" a 7 euros: després dels darrers menús de 12 euros, aquest any hem aconseguit rebaixar el preu a 7 euros, gràcies al suport econòmic dels nostres col·laboradors. El dinar inclou amanida, paella, gelat, refrescos, aigua i també cafè. Per a les persones que vingueu amb el vostre propi dinar tindreu taules a la Sala Kursaal, on es fa el dinar, amb aigua inclosa. La paella anirà a càrrec de Ca l’Angel, restaurant molt reconegut de Valls. 

  • Inscripció amb o sense dinar: recordeu que heu de fer-la tant si veniu amb el vostre dinar com si compreu el tiquet. Inscripcions aquíRecordeu que l’últim dia d'inscripció és el dia 1 d'octubre.
  • Accés dels autocars: trobareu tota la informació al Com arribar al nostre web  

      Després de deixar els assistents a l'estació d’autobusos de Valls (senyalitzada al mapa al web), els autocars aniran a aparcar al recinte de la Sala Kurssal, on es farà el dinar i les activitats finals del Dia Mundial. Els autocars no han de dur cap d'identificació. Les persones que baixin dels autocars seran acompanyades fins a la Plaça del Pati per voluntaris de Protecció Civil.

  • En Roger de Gràcia llegirà el nostre manifest: el conegut periodista i presentador de TV3 serà l’encarregat de llegir el nostre manifest, durant l'acte que serà presentat per l’actor Ricard Farré.
  • Més participació: enguany el Dia Mundial està més obert que mai a la vostra participació gràcies a l’acció visual, que us convidarà a participar en un circuit teatralitzat per reivindicar "Dignitat en salut mental", amb escenes quotidianes de la nostra vida, i una foto final amb l'apoderament... :-)

Teniu tota la informació sobre el Dia Mundial en aquest enllaç.

Us esperem a Valls per reclamar Dignitat en salut mental!

Gràcies per la vostra col·laboració i participació.