Dies 18 i 19 de Juny. La Seu d'Urgell

El mes de juny de 1990, a iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans, va tenir lloc la 1ª edició de la Trobada al Pirineu, una jornada de caire econòmic que s’ha consolidat en el decurs d’aquests anys com una de les reunions empresarials més importants que se celebren a Catalunya.

Ho ha fet mercès la voluntat de singularitzar una Trobada empresarial no tant sols amb continguts valents i ponents de prestigi sinó també oferint un entorn natural propici al debat i un ambient on conjugar l’anàlisi rigorós amb la relació personal i l’amistat.
La Seu d’Urgell i Els Pirineus, ens permeten oblidar per uns dies el neguit de la gestió diària i invertir temps en la reflexió i, a l’hora, el descans.

La identificació pirinenca va sorgir per la convicció de l’Associació d’empresaris impulsora de la Trobada d’aportar una visió descentralitzada de la realitat econòmica de Catalunya però també per la consideració dels Pirineus com a eix vertebrador d’un ampli territori d’abast transfronterer. Aquest concepte es conforma també per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors diversos i professionals d’empresa de Lleida, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la franja d’Aragó i el Principat d’Andorra.

L’esperit fundacional de la Trobada, basat en la participació i en la potenciació dels intercanvis i experiències entre assistents i ponents, es conjuga cada cop més amb la voluntat de renovació i modernització que són inherents a la cultura empresarial. L’actualització permanent de continguts i de miratges i la recerca constant d’elements singulars que ens identifiquin volen garantir que la Trobada segueixi sent útil al territori i a les persones, al Pirineu i a l’empresariat.