COORDINADOR/A DE RESTAURACIÓ
ASSOCIACIO ALBA
14/01/2025
BREU DESCRIPCIÓ DE L'ENTITAT:
l'Alba és una organització de gestió ètica i solidària i que té com a missió acompanyar a les persones en la realització dels seus desitjos i il·lusions oferint recursos i serveis de qualitat i promovent un territori inclusiu i compromès. www. aalba.cat
Els nostres valors son: Compromís social amb les persones i el territori, emprenedoria i innovació i responsabilitat. Som un equip de 300 professional que apostem pel treball d' equips autogestionats on es fomenta el repartiment de responsabilitat i la presa de decisions afavorint el creixement personal i professional dins l’entitat.
SERVEI: RESTAURANT EL GAT
TASQUES A DESENVOLUPAR: Persona responsable amb capacitat d'organització i amb experiència i/o coneixements en tasques de restuaració.
- Elaboració i gestió d'albarans.
- Elaboració de pressupostos.
- Gestió administrativa del restaurant.
- Ultitlització dels programes infromàtics corresponents.
- Compres alimentàries.
- Gestió de personal clients i càterings
- Coneixements en cuina i elaboració de menús.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Persona Polivalent
- Persona organitzada i metòdica.
- Persona responsable amb capacitat de treballar amb equip.
- Flexibilitat horària.
- Imprescindible carnet de conduir tipus B.
DATA D'INCORPORACIÓ: Immediata
JORNADA LABORAL: Jornada Complerta 40h/setmanals. Indefinit.
CATEGORIA ANUAL: Segons conveni, categoria C2
CANDIDATURA : 24/01/2025
Podeu fer arribar el Currículum a través de pàgina web d'Enfoc : www.enfoc.cat
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta: Coordinador/a de Restauració).
Per més informació podeu contactar amb nosaltres per telèfon al número : 973 31 22 21, demanant per Antonia Rodriguez.
l'Alba és una organització de gestió ètica i solidària i que té com a missió acompanyar a les persones en la realització dels seus desitjos i il·lusions oferint recursos i serveis de qualitat i promovent un territori inclusiu i compromès. www. aalba.cat
Els nostres valors son: Compromís social amb les persones i el territori, emprenedoria i innovació i responsabilitat. Som un equip de 300 professional que apostem pel treball d' equips autogestionats on es fomenta el repartiment de responsabilitat i la presa de decisions afavorint el creixement personal i professional dins l’entitat.
SERVEI: RESTAURANT EL GAT
TASQUES A DESENVOLUPAR: Persona responsable amb capacitat d'organització i amb experiència i/o coneixements en tasques de restuaració.
- Elaboració i gestió d'albarans.
- Elaboració de pressupostos.
- Gestió administrativa del restaurant.
- Ultitlització dels programes infromàtics corresponents.
- Compres alimentàries.
- Gestió de personal clients i càterings
- Coneixements en cuina i elaboració de menús.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Persona Polivalent
- Persona organitzada i metòdica.
- Persona responsable amb capacitat de treballar amb equip.
- Flexibilitat horària.
- Imprescindible carnet de conduir tipus B.
DATA D'INCORPORACIÓ: Immediata
JORNADA LABORAL: Jornada Complerta 40h/setmanals. Indefinit.
CATEGORIA ANUAL: Segons conveni, categoria C2
CANDIDATURA : 24/01/2025
Podeu fer arribar el Currículum a través de pàgina web d'Enfoc : www.enfoc.cat
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta: Coordinador/a de Restauració).
Per més informació podeu contactar amb nosaltres per telèfon al número : 973 31 22 21, demanant per Antonia Rodriguez.