Inscripcions obertes fins el 3 de febrer de 2020

FORMACIÓ AMB POSSIBILITATS REALS D'INSERCIÓ!

INFORMACIÓ BÀSICA

Data: Del 11/02/2020 al 14/04/2020 + 80h pràctiques

Durada: 2264h (100h de formació transversal, 84h de formació tècnica a aula i empresa i 80h de pràctiques)

Alumnes: 20

Lloc d’ Impartició: C/ del Carme n. 34 (Tàrrega)

Horari Formació: De dilluns formació tècnica d’empreses. De dimarts a divendres de 9:30 a 13:30h

Horari de pràctiques: segons necessitat de les empreses.


DESCRIPCIÓ

Aquest curs té com a finalitat millorar les competències transversals dels alumnes i capacitar-los a realitzar les tasques pròpies de neteja, posada a punt d’habitacions, i àrees comunes, així com rentar, planxar i adobar la roba de l’establiment i dels usuaris en diferents tipus d’establiments. També, capacitar- los per les tasques d’assistència al servei de bar i restaurant, realitzant operacions bàsiques d’aprovisionament, preparació i presentació de begudes senzilles i menjars ràpids.

Un tutor oferirà un seguiment personalitzat a l’alumne, amb l’objectiu de motivar-lo i oferir-li les eines necessàries per superar altres obstacles que puguin afectar a la seva ocupabilitat i aconseguir superar-los amb èxit. També farà el seguiment de les pràctiques acompanyant a la persona, però també realitzant suport i seguiment a l'empresa.


PROGRAMA

FORMACIÓ TRANSVERSAL 100H

Competències transversals: Millorar la capacitat d’interacció social i l’estabilitat personal dels beneficiaris, així com oferir un major coneixement del món laboral.

  • Autoconeixement, autoestima i seguretat personal
  • Imatge personal
  • Comunicació assertiva
  • Relació interpersonal
  • Treball en equip
  • Adaptabilitat
  • Gestió del temps
  • Responsabilitat
  • Gestió emocional i tolerància a la frustració
  • Resolució de conflictes

FORMACIÓ TÈCNICA 90H

IMPARTIT EN COL·LABORACIÓ AMB ENTITATS I  EMPRESES DE TÀRREGA

Competències tècniques: Adquisició de les competències tècniques d’un lloc de treball totalment adaptat a las necessitats reals de les empreses. Aquestes s’adquireixen a través de la teoria i la pràctica a l’aula, i sobretot a l’empresa.

Es realitzaran visites i/o xerrades tècniques d’experts/es en la matèria per a conèixer experiències reals d'empreses del sector.

Mòdul 1:  Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar i aplicació de les normes i condicions higienicosanitaries. 12h

Mòdul 2: Operacions bàsiques de neteja, bugaderia i planxada. 12h

Mòdul 3: Operacions bàsiques de pisos en allotjaments. 12h

Mòdul 4: Atenció al client en la neteja i la realització dels serveis. 8h

Mòdul 5: Capacitació de les competències tècniques a l'empresa (s'ampliaran i es reforçaran els coneixements explicats a l'aula). 40h

• Interpretar l'etiquetatge dels productes utilitzats en els procediments de planxada i remunta de roba.
• Aplicar les tècniques d’emmagatzematge, control i manteniment dels productes, utensilis i llenceria propis de l'àrea d'allotjaments.
• Realitzar les activitats de rentada de roba, planxa i neteja d'espais, establiments o allotjaments.
• Preparar i presentar plats freds i calents, així com aperitius, entrants i tapes.



PRÀCTIQUES A EMPRESES 80H

80h de pràctiques no laborals a les empreses del territori, amb  possibilitats d’inserció. Acompanyament a l’alumne i també a l’empresa per garantir al màxim l’èxit de les pràctiques. 

  • Acostar als alumnes a la realitat actual de les empreses.
  • Simular l’aprenentatge al lloc de treball.
  • Permetre que les empreses coneguin als alumnes, facilitant una posterior contractació.

REQUISITS D’INSCRIPCIÓ:

  • Estar inscrit a l’atur com a demandant de feina
  • Coneixement de la llengua catalana i castellana parlat i escrit
  • Coneixements bàsics d'informàtica (word, excel, internet...)
DESCARREGA'T EL DÍPTIC INFORMATIU 


MÉS INFORMACIÓ: