PROGRAMACIO SISTEMES INFORMÀTICS-GJ

FUNDACIO ALBA FUTUR

30/08/2021BREU DESCRIPCIÓ DE L’ENTITAT:

La Fundació Alba Futur, creada al març de 2014, és l'eina de la qual disposa l'Associació Alba per impulsar els projectes de futur de l'entitat. 

 Per tant, l’Associació Alba s’encarrega d’oferir els suports que necessiten les persones i la Fundació Alba Futur està al servei de les necessitats de l’entitat.

Els objectius de la Fundació són:

- Millora de l'eficiència

-Organitzar i gestionar d’una manera més eficient els projectes de futur, els casos d’urgència i la gestió del patrimoni. 

-Noves vies de finançament i obtenció de recursos

-Disposar d’una eina de gestió independent, permet a l’Associació Alba accedir a recursos diferents i a noves vies de finançament econòmic o material. També ajuda a visualitzar el retorn dels recursos aportats per les empreses i particulars en projectes concrets. 

- Implicació de les famílies

-Volem que les famílies s'impliquin al màxim en els diferents àmbits de treball de la Fundació i que puguin engegar iniciatives, tant de recerca de finançament com de sensibilització. 

-La gestió de la Fundació  necessita de perfils qualificats per impulsar els projectes de futur de l’entitat i acomplir amb els objectius marcats.DATA: 22/06/2021


la Fundació busca un reforç per posar en marxa el CRM de l’entitat facilitant així la gestió dels projectes que es duen a terme, millora de quadrants, millorar i optimitzar els processos, traçabilitat, i donar suport en les diferents tasques relacionades amb la programació i processos. Perfil: CP de nivell II i III o CFGM o CFGS de la família Informàtica i Comunicacions

Les tasques a desenvolupar seran:

- Millora i optimització de processos
- Suport en el disseny de programes eficients, ràpids i versàtils
- Instal·lació i donar suport als sistemes operatius.
REQUISITS:

- Titulació universitaria o CFGS finalitzat, i que no hagin transcorregut més de cinc anys, des de la finalització dels estudis
- Certificat de Garantia Juvenil
- Alta motivació i flexibilitat
- Persona polivalent i dinàmica
- Capacitat de treball en equip
- Disponibilitat horaria
DATA D’INCORPORACIÓ: Setembre 2021
Jornada:
Altres
X Completa
Mitja

Horari Flexible 40 hores setmanals

Salari anual: 1290€/mes

Contracte: Temporal 6 mesos


Envia'ns el teu currículum (indicar a observacions el nom de l'oferta)

Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon al número 973312221