CARNISSER/A

CERVERA

02/02/2024

Perfil: Carnisser/a
 
Tasques: 

- Realitzar processos de tall i manipulació de productes carnis, desossat, filetejat, separant-ne les costelles, especejant canals de boví, conill, etc. obtenint així les diferents peces i unitats idònies per a la venda, ja sigui a través de l'ús del ganivet o de maquinària específica.

- Elaborar preparats carnis amb xoriços, salsitxes o hamburgueses, incorporant ingredients (espècies, condiments i additius) a través de diferents mètodes (picat, embotit, pastat, emulsionat) i utilitzant en cada cas els equips necessaris.
- Envasa els productes resultants del tall o elaboracions i els etiqueta adequadament.
- Aplicar els tractaments de fred industrial per conservar les peces, productes carnis, i la resta de productes auxiliars en els dipòsits i càmeres de refrigeració atenent les seves característiques específics de conservació (en funció de la caducitat, utilitat, mida, resistència i altres criteris).
- Tenir l'espai de treball i les eines netes, ja sigui el taulell i zona de treball si treballa a una carnisseria, o de la sala d'especejament si treballa a un obrador.
- Aplicar les normes de seguretat alimentària i higiènico-sanitàries requerides en cada part del procés.

Contracte: Indefinit

Horari: Torns rotatius


Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta: CARNISSER/A)

 Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: 973311300