BRASER/A
AGRAMUNT
10/12/2024
DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE:
Restaurant de nova creació, que s'especialitza en cuina mediterranea de temporada i potenciant la brasa com a motor dels seus plats. Ubicat al Poligon de la població d'Agramunt volent donar servei al teixit industrial i activitats properes.
PERFIL:
Persona que li agradi la restauració, la creació de plats diferenciadors, de temporada amb un toc de brasa i que porti el foc a dins per expressar el millor d'un mateix a partir dels plats.
LLOC: Agramunt
JORNADA: Complerta. De dilluns a diumenge amb dos dies de descans setmanal.
REQUISITS:
- Es valora experiència.
- Tenir coneixements en brasa, tractament de llenya, control de temperatures.
- Tenir coneixements de carnisseria.
- Curs de manipulació d'aliments.
FUNCIONS:
- Classificar els productes e ingredients necessaris per la brasa-rostidor.
- Preparar els plats seguint els procediments i estàndards operatius, segons especificicacions del restaurant/client.
- Complir amb les normes de bones pràctiques en manipulació d'aliments.
- Mantenir l'àrea de treball neta i ordenada.
- Control d'estoc.
ALTRES:
- Formació continuada al sector de la resturació.
- Feina estable amb possibilitat de creixement.
- Creixement individual i d'equip.
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta : Braser/a)
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: 973311300
Restaurant de nova creació, que s'especialitza en cuina mediterranea de temporada i potenciant la brasa com a motor dels seus plats. Ubicat al Poligon de la població d'Agramunt volent donar servei al teixit industrial i activitats properes.
PERFIL:
Persona que li agradi la restauració, la creació de plats diferenciadors, de temporada amb un toc de brasa i que porti el foc a dins per expressar el millor d'un mateix a partir dels plats.
LLOC: Agramunt
JORNADA: Complerta. De dilluns a diumenge amb dos dies de descans setmanal.
REQUISITS:
- Es valora experiència.
- Tenir coneixements en brasa, tractament de llenya, control de temperatures.
- Tenir coneixements de carnisseria.
- Curs de manipulació d'aliments.
FUNCIONS:
- Classificar els productes e ingredients necessaris per la brasa-rostidor.
- Preparar els plats seguint els procediments i estàndards operatius, segons especificicacions del restaurant/client.
- Complir amb les normes de bones pràctiques en manipulació d'aliments.
- Mantenir l'àrea de treball neta i ordenada.
- Control d'estoc.
ALTRES:
- Formació continuada al sector de la resturació.
- Feina estable amb possibilitat de creixement.
- Creixement individual i d'equip.
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta : Braser/a)
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: 973311300