CAP DE CUINA
Rocallaura
01/09/2023
Perfil Professional :
Si la teva passió és l'hostaleria i tens experiència com a Xef amb banquets i resturants en Hotels de 4*, envia'ns el teu currículum.
Busquem una persona amb alta vocació per la cuina, coneixement i que posseeixi experiència en gestió d'quips. Imprescindible estar familiaritzat amb mètodes de producció orientats al control exhaustiu de costos relacionats amb la matèria primera.
Condicions:
- Jornada de 40h/setmanals, en torns rotatoris amb el seu corresponent descans entre setmana.
- Salari segons conveni.
- Periode de prova.
Requisits:
- Formació :
CFGS d'hostaleria i turisme o Estudis en Centres Superiors d'Hostaleria.
Formació en Restauració.
- Experiència :
Experiència d'almenys 3 anys com a cap de cuina.
Experiència en gestió d'equips.
Experiència en control del bon funcionament de la cuina, planificació i preparació de l'oferta gastronòmica.
Tasques:
- Dirigir i planificar el conjunt d'activitats del departament i del personal al seu càrrec i supervisió del seu treball.
- Control de la carta: porcions, mise en plau, neteja dels diferents elements de cuina i les zones de treball.
- Gestió de les comandes de cuina: proveïdors i comprovació de mercaderia i inventaris.
- Formacio, supervisió i motivació.
- Control i desenvolupament de l'operativa dels diferents punts de venda (bufet, carta, esdeveniments, bar snack, room services, etc).
- Instruir al personal de cuina quant a les tècniques i els procediments necessaris per a preparar i conservar els aliments.
- Preparació i cuina dels plats de l'oferta gastronòmica.
- Supervisió del compliment de les normes de seguretat i higiene laboral.
- Compliment de les normes relacionades amb la gestió de residus en les instal.lacions.
- Compliment les bones pràctiques medioambientals.
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: per telèfon a 973 31 13 00