Enfoc ofereix serveis de formació i inserció dirigits a particulars i també a empreses. Aquest projecte neix amb la voluntat de recollir totes aquelles iniciatives I serveis relacionats amb la formació i la inserció que s’estan portant a terme des del Grup Alba de Tàrrega.

Són serveis oberts a tota la població i a col·lectius molt més generalistes: joves, dones, homes a l’atur, persones amb dificultats o risc d’exclusió social que necessitin una orientació sociolaboral o que vulguin millorar les seves capacitacions i obrir-se a un nou sector professional.

També oferim serveis a empreses i els fem un acompanyament en temes d’inserció laboral, així com en assessorar-los sobre els beneficis de la LISMI. Enfoc també dóna a conèixer les possibilitats formatives dels programes de voluntariat europeu a l’estranger per a joves.

L’any 2014 l’Associació Alba ha estat seleccionada per a ser Punt de Formació Incorpora amb la finalitat que a través de la realització de 3 cursos anuals es fomenti l’ocupabilitat de les persones.


Nosaltres som l'equip d'Enfoc!


Mar Escoté Saltó
Referent Àrea i Gestora Formació i Inserció
“El coneixement ens fa més lliures”


Joan Roca Torné
Gestor Projectes Europeus
“De mica en mica s'omple la pica”

 

Marta Ferraté Torra
Formadora
"Quan canviem la manera de mirar, tot canvia".


Anto Serret Sánchez
Coordinadora Prelaboral
"A vegades no podem decidir les circumstàncies que ens
envolten, però sí podem decidir com afrontar-les"
 




Judit Garriga Santiveri

Gestora Amics i Projectes Europeus
"L'amabilitat pot ser la idea més revolucionària"


Mireia Muixi Albareda

Psicologa CET i Prelaboral
"Si no escales la muntanya mai podràs gaudir del paisatge”