El programa Enfoca't per l'Ocupació, és un programa destinat a persones d'entre 30 i 54 anys en situació d'atur de llarga durada amb la finalitat de millorar-ne l'ocupabilitat. 

QUÈ OFERIM?

L’objectiu del programa és, a través d’un procés personalitzat d’acompanyament i suport, treballar  les potencialitats de la persona amb la realització d'actuacions de tutorització, d'orientació, de coneixement i d'exploració de quins són els interessos i motivacions de les persones participants, de l'àmbit laboral, de formació i d'inserció, ajustades a les necessitats de cada persona. 

Els itineraris de les persones participants en els programes Integrals es desenvolupen en tres fases: 

1) Tutorització i orientació:

Una persona t'acompanyarà durant tot el programa per ajudar-te a descobrir quines són les teves potencialitats i inquietuds professionals.

2) Capacitació bàsica i professional:

T’oferim una orientació i capacitació per posar en valor les teves competències i t'ajudarà a afrontar el procés de recerca de feina amb més energia i capacitat.

3) Recerca de feina i visites a empreses:

T'oferim un acompanyament i orientació laboral enfocat a la recerca de feina. Accediràs a la nostra plataforma d'ofertes de feina, coneixerem l'entorn empresarial i realitzarem v isites i prospecció a empreses.

La durada del projecte és del 1 de juny de 2017 al 31 desembre del 2017. El període d'inscripció de participants és fins el 28 de juny de 2017.
CONTACTA AMB NOSALTRES I T'AJUDAREM!  973 312 221 - info@enfoc.cat www.enfoc.cat

DESCARREGA