ENFOC Educació Tàrrega Lleida

INSCRIU-TE ABANS DEL 7 DE NOVEMBRE I PARTICIPA AL SORTEIG!

Dins del programa Noves Oportunitats apostem per les noves tecnologies com a eines per a la formació i també per a la recerca de feina. Per aquest motiu volem sortejar UNA TABLET entre totes les persones que s'inscriguin al programa Noves Oportunitats abans del 7 de novembre. El sorteig es durà a terme el dilluns 23 de gener de 2017.

A continuació us expliquem les condicions que s'han de complir per poder participar en el sorteig, així com la metodologia en què es durà a terme:

1. Formalitzar la inscripció al programa Noves Oportunitats abans del 7 de novembre de 2016.
Pots fer-ho contactant amb els responsables a través del telèfon 973 312 221 / 607607971 o al correu formacio@aalba.cat

2. IMPORTANT! En el moment del sorteig (el dia 23 de gener de 2017) cal que la persona continuï inscrita al programa i per tant, hagi estat assistint a la formació de manera regular des de l'inici del curs.

3. Per a realitzar el sorteig es farà una llista per ordre d'inscripció i en una urna es dipositaran tants números com persones inscrites.
El dilluns 23 de gener un alumne del grup de Noves Oportunitats (una mà innocent) traurà de la urna, davant de tota la classe, el número premiat que correspondrà a un nom de la llista d'inscripció.

4. Ens posarem en contacte aquell mateix dia amb la persona premiada per a fer-li arribar el premi.

CARACTERÍSTIQUES DEL PREMI:

Tablet Lenovo Tab 2 A10-30F
- 10.1 polzades
- Tecnologia IPS
- 16 GB de memòria
- 2GB de RAM
- Processador de 4 nuclis.
- Sistema operatiu Android
- Webcam de 2 megapíxels i càmera al dors de 5 megapíxels.

(En cas que en el moment del sorteig s'hagin esgotat les existències d'aquest model es canviarà per una tablet de les mateixes característiques o superiors).