10/2/2015

El proper 17 de febrer a les 11:30h al Palau dels Marquesos de la Floresta de Tàrrega tindrà lloc la inauguració del pimer Curs Formatiu Incorpora que impulsa Enfoc gràcies al suport del programa Incorpora de "la Caixa". El mes novembre passat lʼAssociació Alba va ser seleccionada com a nou Punt de Formació Incorpora a lʼUrgell i la Segarra. LʼObra social “laCaixa” subenciona lʼentitat per a realitzar 3 cursos especialitzats dirigits a persones que estiguin a lʼatur. El primer curs que s'inicia el mateix 17 de febrer és d'Auxiliar de cuiner/a i camber/a, el segon curs d'operari de magatzem i reponedor començarà a partir del maig, i el darrer d'Atenció al client i tècniques de venda que es realitzarà a partir del setembre.

A l'acte del proper dimarts es comptarà amb la participació en el discurs inaugural del cuiner Albert Marimon, de "La Cava" de Tàrrega i escollit millor cuiner de l'any català del 2013. També hi intervindran la directora de l'Associació Alba, Maite Trepat, i la responsable d'Incorpora a nivell de Lleida, Mireia Castells.

L'acte també servirà per a presentar el nou projecte Enfoc que té com a objectiu fer visibles totes les iniciatives relacionades amb la formació que s'estan portant a terme des de l'Associació Alba, entre d'altres els programes de voluntariat europeu i els intercanvis europeus.