20/2/2015

Els 20 alumnes del curs d'Auxiliar de cuiner/a i cambrer/a van poder gaudir divendres passat d'una classe magistral sobre salses impartida per dos grans professinoals dels fogons, la Marta i el Pere Pinós de l'Hostal del Carme. Aquests van explicar als alumnes com elaborar una salsa demi-glace, la beixamel i un all i oli autèntic. Tots ells van poder veure en directe el procés d'elaboració de cada una de les salses i van prendre apunts i fer preguntes sobre el que havien vist. Ara només esperen poder trobar l'oportunitat de posar-ho en pràctica en algun restaurant, ja sigui realitzant les pràctiques o bé aconseguint una feina en el sector de la restauració.
Al llarg del curs els alumnes rebran, de la mà de professionals de la cuina del nostre territori, diferents màster class i sessions pràctiques sobre diferents temes culinaris. L'experiència d'aquests professionals és un contingut molt important i valuós per la seva formació.

Moltes gràcies a la Marta i al Pere de l'Hostal del Carme per la seva col·laboració. www.hostaldelcarme.com/