Dia 15 de novembre de 2015

• L'ha escrit el periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, i ha estat il·lustat per Vero Cendoya.

• L'acte és aquest diumenge 15 de novembre a les 11h a l'obrador El Rosal de Tàrrega.

L'Associació Alba presenta el conte "Els arrugats, quina troballa més dolça", que té lloc aquest diumenge 15 de novembre a les 11h a l'obrador El Rosal dins les instal·lacions de la mateixa entitat (Avinguda Onze de Setembre s/n. Tàrrega).

El conte ha estat escrit pel periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, i compta amb les il·lustracions de Vero Cendoya. L'editorial La Galera publica aquest relat que arribarà el pròxim 18 de novembre a les llibreries de tot Catalunya. A més, els dies 19, 20 i 21 de novembre hi haurà una promoció especial del diari Ara en què es podrà comprar el conte juntament amb un paquet d'arrugats.

obrador artesà El Rosal és un projecte de treball inclusiu que dóna ocupació a persones amb discapacitat i risc dʼexclusió. La seva galeta més famosa és lʼarrugat, creada pel Lluís, una persona amb dificultats a qui no li sortien les neules i les acabava arrugant i amuntegant en una safata. Aquelles sobres arrugades la gent de lʼobrador les trobava molt bones i finalment van decidir comercialitzar-les. Actualment, lʼarrugat és un 70% de la producció.

De la història dels arrugats, és a dir, la capacitat de posar en valor els petits fracassos i saber-los transformar amb èxits, el periodista Carles Capdevila ha creat un conte amb una història paral·lela protagonitzada per dos germans.

 

Vídeo presentació conte AQUÍ