Dia 23 de Maig a les 9:30h

PRESENTACIÓ:

La Vall del Corb és un territori amb identitat pròpia que compta amb un  conjunt de productes alimentaris de gran qualitat i amb potencial per promoure un
desenvolupament basat en els recursos propis.
Aquesta jornada pretén, per una banda, donar a conèixer els productes agroalimentaris d’aquesta vall i, per altra banda, posar en contacte els diferents
agents implicats en el desenvolupament territorial (productors, artesans, restauradors, responsables de turisme rural, ajuntaments, etc.), amb la finalitat
d’establir sinèrgies entre ells i dinamitzar la vall.

PROGRAMA:

9.30 h Inscripcions
10.00 h Benvinguda i presentació de la Jornada
Sr. Carles de Ahumada, president de l’Associació Vall del Corb.
10.15 h “Tancant cercles”: donar valor a l’agricultura
Sr. Jordi Rovira, Can Rovira, agricultors, ramaders, elaboradors i restauradors (Restaurant Els Casals) de Sagàs, Berguedà.
10.45 h Aliments i territori: experiències d’èxit
Sr. Josep Sucarrats, director de la revista “Cuina”.
11.15 h Pausa
11.45 h Agricultors i productors de la Vall del Corb
Exposició i presentació, per part de cada productor, dels seus productes.
12.45 h Experiències de treball conjunt: “Associació de Cellers de la Vall del Corb” i “Ruta de la cervesa artesana de Lleida”
Sra. Teresa Fuentes, tècnica de dinamització rural.
13.15 h Debat
14.00 h Dinar-degustació
Amb productes i vins de la Vall del Corb.

LLOC DE REALITZACIÓ 
Balneari de Rocallaura
C. Afores, s/n
25269 – ROCALLAURA (VALLBONA DE LES MONGES)

INSCRIPCIONS

Cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 676 298 732 (Susana) o del correu electrònic: associacio@valldelcorb.org
La jornada té un cost de 12€ (dinar inclòs).
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

PROGRAMA:

Rocallaura_Vall del Corb_230515_1550.pdf