Dia 14 de Setembre de 2015

Aquest matí s’ha presentat al Palau dels Marquesos de la Floresta de Tàrrega el curs formatiu Atenció al Client i Tècniques de Venda del Punt Formador Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” que lidera l’Associació Alba a través del projecte Enfoc. 

Aquest tercer curs té una durada de 250 hores i compta amb la col·laboració de la New School per realitzar les  les competències tècniques, així com la participació de diverses empresess i entitats de Tàrrega que col·laboraran cedint-nos els seus espais per fer-hi visites i poder veure en directe els continguts treballats en les classes teòriques.  Finalment els alumnes realitzaran 80 hores de pràctiques  empreses de la l'Urgell i la Segarra. 

Els responsables del curs valoren molt positivament la resposta a nivell d’inscripcions. Hi han hagut un total de 29 preinscrits i d’aquests, s’ha fet una selecció per a concretar els 20 alumnes que aquest any es formaran en aquesta matèria. Tots els inscrits són persones que estan a l’atur i sense feina des de fa un temps llarg.