11 DE MAIG DE 2015

Aquest matí s’ha presentat al Palau dels Marquesos de la Floresta de Tàrrega el curs formatiu Operari/a de Magatzem i Reposador del Punt Formador Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” que lidera l’Associació Alba a través del projecte Enfoc. 

Aquest segon curs té una durada de 250 hores i compta amb la col·laboració de la New School, i Teixidó Associats per realitzar les  les competències tècniques, així com la participació de diverses empresess i entitats de Tàrrega que col·laboraran cedint-nos els seus espais per fer-hi visites i poder veure en directe els continguts treballats en les classes teòriques.  Finalment els alumnes realitzaran 80 hores de pràctiques a magatzems i empreses de la l?urgell i la Segarra. 

Els responsables del curs valoren molt positivament la resposta a nivell d’inscripcions. Hi han hagut un total de 27 preinscrits i d’aquests, s’ha fet una selecció per a concretar els 20 alumnes que aquest any es formaran com a operaris/es de magatzem. Tots els inscrits són persones que estan a l’atur i sense feina des de fa un temps llarg.