DIA 4 DE JULIOL A LES 19:30H


La cita tindrà lloc el proper dissabte 4 de juliol a partir de les 19:30 h als Jardinets de Can Fabra, a Sant Andreu de Palomar. D'entrants tenim la ruta històrica del cooperativisme a càrrec de La Ciutat Invisible i organitzada per la FRG, a les 21 h actuació de Kike Malabars gràcies al Grup TEB i a les 21,30 amb un sopar popular, la lectura del manifest i uns parlaments que enllacen el passat, el present i el futur del moviment cooperatiu, i finalment actuacions musicals amb Kike Ubieto i De Vuelta.
 
Al blog de la diada, hi trobareu el manifest, el cartell de difusió i  la llista de totes les cooperatives i entitats que donen suport a la diada 2015 (que anem actualitzant): http://diadacooperativisme.blogspot.com.es/
 
Enguany, el menú anirà a càrrec de la Cooperativa Menjador Ca la Rosa  i constarà de: mezclum d’enciams i amanits; arròs integral saltat amb verdures o carn i broquetes, vi de L'Olivera  i aigua de la Cooperativa Consum. El preu és de 10 euros. Podeu fer una reserva per sopar escrivint-nos abans del 26 de junydiadacooperativisme@gmail.com i pagar al cc núm. ES49 1550 0001 2700 0091 5025 indicant a l’assumpte “DiadaCoop + el vostre nom”. Els tiquets es recolliran el mateix dia del sopar. (Si no hi ha més remei podeu pagar en efectiu al sopar havent-vos inscrit prèviament).
 
Una mica d’història...
L’Aliança Cooperativa Internacional (ACI) va començar a promoure aquesta cita el 1923 i, a casa nostra, es festejava massivament durant els anys 30. La trobada servirà per recuperar l’esperit històric del moviment, però també per demostrar que avui, l’any 2014, l’opció cooperativista s’aferma com un model empresarial capaç de superar el capitalisme. L’any passat, la celebració va tenir lloc a la plaça Santa Madrona del Poble Sec, amb l’organització de Cooperasec, en què també es va donar a conèixer el projecte de l’Ateneu Cooperatiu La Base. Podeu veure una crònica de l’acte de 2013 https://youtu.be/0WVkhVn99PQ.
 
El dia 4, el cooperativisme surt al carrer!

 
On:
Jardinets de Can Fabra
Entre Carrer Otger i carrer Sant Adrià
Metro Sant Andreu
 
Organitza:
Comissió per a la Diada del Cooperativisme, Taula d’ ESS del Dte. De Sant Andreu i la Xarxa de Sant Andreu
diadacooperativisme@gmail.com
http://diadacooperativisme.blogspot.com.es/