09/03/2015

Al mes  de març es commemora el Dia Mundial del Treball Social i per aquest motiu la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida i la  Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, organitzen la jornada "Dia Mundial del Treball Social 2015: Nous reptes", per al proper dia 24, a l’ Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de cappont). Us adjuntem díptic informatiu. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

 Som coneixedors de les dificultats del context social actual i de la influència directa que ha tingut en l'augment i l'agreujament dels problemes socials sobre els que la nostra professió hi intervé directament. Així com també de la gran capacitat de resposta que hi estem tenint.

Com agents facilitadors que som de la cohesió social i promotors del benestar d'individus, grups i comunitats, aquest moment i període de canvi ens ha servit per potenciar aspectes de la nostra intervenció que donen resposta a les noves necessitats emergents sense deixar d'assumir també nous reptes. L'espai de formació que us presentem tindrà com a objectiu visualitzar-ne alguns d'ells.
En l'acte de cloenda hi participarà: La Polifònica de l’Alegria de l’Associació Alba de Tàrrega