3 de Juliol de 2015

La Fundació ONCE, conscient de la importància de l'accés a l'educació superior, l'especialització, i les dificultats de la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, ha llançat una nova convocatòria del seu Programa de Beques "Oportunitat al Talent".
 
El programa de Beques sorgeix de la vocació de la Fundació ONCE per la inclusió social i la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat i la seva aposta pel foment d'un model d'educació inclusiva.
 
Pretenem així promoure una formació superior d'excel·lència, la mobilitat transnacional i l'especialització dels estudiants amb discapacitat en àrees d'especial ocupabilitat. D'altra banda, volem aprofitar tot el potencial del seu talent i impulsar la carrera acadèmica i investigadora dels universitaris amb discapacitat, i per això també volem donar suport a aquells alumnes que optin pel doctorat i la investigació com a camí per al seu desenvolupament professional .
 
Adjunt us enviem les bases de la convocatòria per al curs 2015/2016 amb la finalitat que puguin fer difusió de la mateixa entre aquelles entitats i persones que considerin oportunes.
 
Així mateix, us adjuntem la nota de premsa que des de Fundació ONCE estem ja difonent amb motiu del llançament de la convocatòria de beques, per si volen fer difusió en el seu web i xarxes socials.

PROGRAMA DE BEQUES:

PROGRAMA DE BECAS DE FUNDACION 2015-2016.pdf

Nota de Prensa Becas Fundacion ONCE.doc